Çarşamba, 01 Ekim 2014 arrowAnasayfa
Kimler Sitede
Şuanda 1 misafir bağlı

Kemaliyeder Web Sitesine Hoşgeldiniz

1948 yılında Ankara da Kurulan derneğimiz 62 yıldır varlığını sürdürerek, başarılı faaliyetler yapabilmek gayretiyle çalışmalarına devam etmektedir. Kuruluşundan itibaren derneğimizde görev yapmış olan tüm başkan ve üyeler zor koşullarda dahi görevlerini duyarlı, yararlı, özverili yürütmüşlerdir.

Dernek faaliyetlerinin verimli şekilde yürütülmesi ve duyurulması için çalışmalarımız devam etmektedir. İnternet hizmetleri, Mesaj iletişim sistemleri devreye sokulmuş ve son olarak web sitemiz yayına girmiştir. Kemaliyeder web sitemizin düzenlenmesiyle de üyelerimizle ve hemşerilerimizle daha geniş tabanlı bir iletişim ve paylaşım olanağı doğmuştur.

Şüphesiz sizlerden gelecek öneri ve desteğe her zaman ihtiyacımız olacaktır. Bilgileriniz ve görüşleriniz doğrultusunda düzenlemeler yapılacaktır.

Yönetim Kurulu

Warning: Parameter 1 to HTML_content::show() expected to be a reference, value given in /home/kemaliyeder/kemaliyeder.org.tr/includes/Cache/Lite/Function.php on line 92

Anketler
Sitemiz Sizce ? ....

Duyurular
Genel Kurul İlanı Yaklasik 8 seneden beri her yıl Ankara ve İstanbul da oturan hemserilerimizin bulusması amacına yönelik olarak İstanbul Keftud Dernegi ile ortaklasa duzenlenen geleneksel piknigimiz bu sene 25 mayıs 2014 tarihinde Abant da yapılacaktır..Ankara dernegi olarak ozel araçlari ile gitmek istemeyenlerin yeterli sayiya ulasmasi halinde ihtiyac sayisini karsilayacak kapasitede toplu tasim araclari temin edilip hareket yer ve saati istek sahiplerine bildirilecektir.Piknigimizin amaci iki buyuk sehirde oturan akraba ve tanidiklarin senede bir kere bile olsa bir araya gelmesini ve hemseriler arasinde kaynasmayi saglamaktir. Duyurumuz internet araciligi ile yapilmakta oldugundan haberli olanların yakinleri ile ayrica iletisime gecmeleri halinde katilimin artacagi kuskusuzdur.Buyuk sehirlerin karmasasindan uzak bir gunu sevdiklerimizle birlikte gecirelim. Birlikte olalim. Halaylar cekelim. turkuler soyleyelim. yagmur yagarsa da birlikte islanalim.

----------------------------------------

Dernek Faaliyetleri Yöremizin ezgilerini dinlemeyi, halk oyunlarını öğrenmek isteyen hemşerilerimiz için Dernek merkezimizde,Cumartesi günleri saat:11.00-17.00 arası Koro çalışmaları, Pazar günleri saat:11.00-17.00 arası Halk Oyunları çalışmaları,yapılacaktır.  KEMALİYE KÜLTÜR KALKINDIRMA DERNEĞİYÖNETİM KURULU Dernek Açık Adresi : Sümer-1 Sokak No:13 Daire 9 Emek Apartmanı KIZILAY / ANKARA Dernek telefonu : 0 312 231 19 31